Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

vineri, 8 noiembrie 2013

Cum sa activezi contul guest

Salut prieteni, in mod normal daca lasati pe cineva sa va foloseasca computerul exista riscul ca acea persoana sa obtina acces la toate informatiile voastre precum: parole salvate, mailuri, fisiere, etc. In loc sa va ganditi tot timpul la asta puteti sa folositi contul de ¨guest¨ al sistemului dvs de operare.

Conturile ¨guest¨ (oaspete) exista in toate sistemele de operare de la Windows si Mac pana la Chrome OS si Linux, ele au fost concepute pentru a da posibilitatea mai multor persoane sa foloseasca un singur calculator fara a putea interactiona cu datele celorlalti, problema este insa ca ele nu sunt activate implicit in windows si trebuiesc activate. Pentru a face acest lucru in Windows 7 deschideti Control Panel si selectati optiunea ¨Add or remove user account¨ 
Tutoriale










Pentru Windows 8 alegeti optiunea ¨Change account type¨.
tutoriale
tutorialeOdata aleasa aceasta optiune apasati pe iconita ¨Guest¨ pentru activarea acestui cont precum in poza a treia de mai jos. Windowsul atunci va afisa niste informatii si va va intreba daca doriti sa activati contul ¨guest¨ apasati ok si contul va fi activat. In momentul restartarii pc-ului pe ecranul de pornire vor aparea doua conturi al dvs si contul ¨guest¨ pe care il vor putea folosi cei carora vreti sa le dati accesul la pc-ul dvs dar in acelasi timp vreti sa fiti siguri ca nu-si baga nasul unde nu trebuie. Cu acest cont ¨guest¨ nu vor putea instala programe,verifica parole,vedea istoricul dvs,etc.


Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu