Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

vineri, 8 noiembrie 2013

Cum sa navighezi invizibil pe internet si sa accesezi Internetul ascuns (Dark net)

Salutare prieteni, in ultimul timp am fost asaltati cu o multime de stiri despre spionajul american, despre ascultarile si interceptarile din Romania etc de aceea mi-am propus sa va vorbesc astazi despre un program numit Tor (The Onion Router) si sa va arat cum il puteti folosi pentru a naviga invizibil pe internet.

Acest program este de fapt un browser dezvoltat initial de US Navy pentru navigari anonime pe internet, dar care acum este folosit de foarte multi oameni precum jurnalisti, bloggeri, activisti si cateodata oameni certati cu legea. Activitatea din acest browser este foarte greu de urmarit deoarece trece ip-ul prin foarte multe noduri de retea. Din pacate dezavantajul acestui browser este viteza insa daca vreti sa faceti ceva confidential acest browser este recomandat. Dupa ce ati descarcat acest program trebuie sa il extrageti undeva (pe desktop de exemplu) iar in dosarul extras veti gasi aplicatia numita ¨Start Tor Browser¨, cand dati click pe ea veti vedea o fereastea cu mai multe optiuni si in acelasi moment o sa va apara si o pagina de browser.Acea pagina seamana cu o fereastra de firefox insa in cazul acesteia ip-ul dvs este altul decat cel pe care il aveti si il puteti schimba in orice moment apasand butonul ¨new identity¨
TutorialeTutoriale pcpedia


Cu acest program puteti de asemenea sa navigati in asa numitul ¨dark net¨ care este un fel de internet paralel ce nu este indexat de google si care nu poate fi accesat cu browerul dvs normal. Dark net-ul este imposibil de reperat deoarece este foarte bine criptat iar domeniile nu sunt acelea pe care utilizatorii obisnuiti le cunosc.Inainte de a va explica cum sa accesati acest internet paralel va recomand sa citit putin despre el aici si sa intelegeti ca accesarea acestuia poate fi periculoasa, exista multe site-uri false si site-uri care vand obiecte interzise care pot atrage dupa ele consecinte legale neplacute.Pentru a accesa trebuie sa copiati in bara de sus a browser-ului TOR link-ul de aici (il copiati din bara de sus a browserului dvs deoarece browserele normale nu il incarca). Odata copiat deschideti browserul TOR de sus a lui, apasati Enter si veti ajunge la o pagina numita ¨The Hidden Wiki¨ pagina care functioneaza ca un index care permite vizitatorilor sa navigheze in internetul ascuns. Retineti ca tot ceea ce faceti acolo este responsabilitatea dvs si ca unele pagini pot sa va afecteze emotional. Eu am facut acest tutorial deoarece consider ca omul are dreptul la cunoastere dar nu sprijin si nici nu incurajez in nici un fel activitatile ilicite pe care le puteti gasi acolo.
tutoriale










Pcpedia











Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu