Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

miercuri, 7 mai 2014

5 Site-uri cu desene animate online gratuite pentru copii

Desenele animate sunt o parte importanta a copilariei noastre, cand suntem mici televizorul este poate cel mai bun prieten al nostru. Desi experienta copilariei sa modificat destul de mult in ultimii ani, desenele animate raman o constanta a majoritatii copiilor si chiar a multor adulti. Din acest motiv noi ne-am gandit ca dupa atatea articole create pe acest blog si destinate cu precadere adultilor precum cele cu : filme, muzica, tutoriale, etc  nu ar fi normal si politicos sa omitem  o categorie foarte importanta de utilizatori si anume copiii. Acesta este motivul pentru care am decis sa postam mai jos o lista cu 5 siteuri cu desene animate online pentru cei mici.


In aceste site-uri (toate au fost testate inainte de a le posta) puteti gasi toate genurile de desene animate de la cele clasice precum Tom si Jerry, Mickey Mouse, etc pana la cele noi cu roboti precum Generator Rex sau anime-uri.
Site-urile de mai jos contin desene animate dublate sau subtitrate, ele fiind destinate atat copiilor cat si adultilor care nu au uitat inca copilul din ei.



http://www.deseneanimateonline.net/

http://www.radiofly.ws/desene-online-dublate.php

http://www.desene-animate-online.net/

http://desene.tv/

http://www.roli.ro/

Ca de obicei daca aveti intrebari, nemultumiri sau sugestii le puteti exprima in sectiunea "comments" de mai jos. Site-urile cu desene animate de mai sus nu reprezinte un top al site-urilor de acest gen ci numai o compilate a celor mai vizitate siteuri cu desene online de la noi. Daca doriti sa adaugati si alte site-uri le puteti lasa la sectiunea "comments" iar noi le vom adauga la acesta lista dupa verificarea acestora.

Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu